Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

Aniversare „Prodance 2000”. Vezi programul evenimentelor din octombrie

Prodance 2000 Baia Mare împlineşte 16 ani de activitate.

În cei 16 ani de activitate, şcoala de dans s-a dezvoltat în permanenţă, diversificând numărul de servicii oferite şi crescând calitatea acestora, astfel încât fiecare moment petrecut sub cupola Prodance 2000 să devină o experienţă de neuitat. Şi pentru că motivele de celebrare sunt numeroase, sărbătoarea va ţine… o lună!

dans-copii-400x279În 1 octombrie este programată o super petrecere la sediul şcolii de dans, pentru ca în 2 octombrie perechile de copii ale clubului aniversat să prezinte un spectacol în aer liber.

În perioada 4-6 octombrie, Prodance 2000 duce dansul sportiv în şcoli, pauzele mari fiind transformate în demonstraţii de Latino şi Standard.

În 8 octombrie, în Baia Sprie, va avea loc concursul naţional „Cupa Maramureşului”, eveniment în cadrul căruia Prodance 2000 nu doar trimite perechi în cursa pentru medalii, dar are şi calitatea de co-organizator.

Pentru 15 octombrie, şcoala de dans a pregătit un concert live şi un show cu perechile de adulţi din cadrul clubului. În ultima săptămână de aniversare a celor 16 ani de activitate, Prodance 2000 propune perechilor de performanţă un workshop de dansuri latino-americane şi a cincea ediţie a Serilor de show.

Lăsaţi un răspuns