Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 aprilie 2024

Cartea „Misterele Revoluției din 1989”, lansată în Baia Sprie

Sala de ședințe a Consiliului Local Baia Sprie (amplasată în sediul primăriei) va găzdui sâmbătă, 10 martie, de la ora 11.00, lansarea de carte cu tema: „Misterele Revoluției din 1989”, autor: ziaristul Grigore Cartianu.

cartianu1Este cunoscută pasiunea autorului de a însera rânduri în paginile unor cărți despre evenimentele petrecute în acea perioadă și, nu sunt puține. Cititorii pot afla lucruri interesante și necunoscute până acum publicului larg. Grigore Cartianu este autorul a patru cărți meticulos documentate despre evenimentele din Decembrie 1989: „Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi” și „Cartea Revoluției”. De asemenea, a realizat scenariul filmului documentar „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia maestrului Radu Gabrea.

Grigore Cartianu a mai scris alte patru cărți intitulate: „Jurnalul unui puci ratat”, „Miracolul din noiembrie”, “600.000” și “Hagi”. După cum a informat Sorin Todoran, directorul Casei de Cultură din Baia Sprie, conferința va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări/răspunsuri) și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cele opt cărți din seria de autor Grigore Cartianu, care pot fi cumpărate la fața locului. Cei intersați sunt așteptați să vină la această interesantă lansare de carte realizată în premieră de autor în orașul Baia Sprie.

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns