Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 12 iulie 2024

Concurs pentru copii. Desene și felicitări de Ziua Poliției

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, organizează pentru elevii claselor 0 – IV un concurs de desene/felicitări cu tema: LA MULȚI ANI POLIȚIA ROMÂNĂ!

Copiii sunt invitați să dea frâu liber creativității și să ilustreze gânduri sau urări pentru Poliție la ceas aniversar, modul în care percep ei instituția Poliției și rolul polițistului sau cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranță.

concurs de desene la ipjLucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, din Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37, până la data de 16 martie 2018.

„Pe fiecare lucrare să apară vizibil: numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). Fiecare copil poate participa la concurs cu maxim două lucrări (câte una la fiecare  secțiune)”, se arată într-un comunicat al IPJ.

La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.

Premierea câștigătorilor va avea loc în săptămâna 16 – 23 martie a.c., câștigătorii urmând a fi anunțați telefonic. Pentru relații suplimentare puteți apela Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității – telefon 0262/207.705.

 

Lăsaţi un răspuns