Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 2 mai 2024

Trei barbati, suspecti de crima, au fost arestati preventiv

catuseDoi adulti si un minor au fost arestati preventiv fiind suspecti de savarsirea crimei de la Dragomiresti.

 

Tribunalul Maramures a decis arestarea preventiva in 5 ianuarie, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. Tribunalul a dispus arestarea preventiva pe o durata de 29 de zile a inculpatilor Gavrila Hotico, in varsta de 36 de ani si Gheorghe Chindris, in varsta de 24 de ani, precum si arestarea preventiva pe o durata de 19 zile a inculpatului minor M. Ion, in varsta de 16 ani. Toti sunt domiciliati in localitatea Dragomiresti, nu au antecedente penale, iar acum sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

 

Pentru a dispune arestarea preventiva, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatii, in data de 01.01.2014, pe fondul consumului de alcool, i-au aplicat victimei P. G. V. mai multe lovituri la nivelul capului si a abdomenului, provocandu-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

 

De asemenea, instanta a respins cererile formulate de inculpatii H. Gavrila si M. Ion de a se lua masura obligarii de a nu parasi localitatea sau tara, precum si cererea inculpatului C. Gheorghe de a se lua masura obligarii de a nu parasi localitatea.

Impotriva hotararii Tribunalului Maramures poate fi declarat recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare.

Gheorghe Chindris a declarat recurs imediat dupa pronuntarea sentintei

Lăsaţi un răspuns