Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Adolescenti raniti in accidente rutiere

RANITI. Doi adolescenti au fost raniti, joi, 3 decembrie, in accidente rutiere care s-au produs in Baia Mare. Unul a fost ranit in timp ce traversa strada, in calitate de pieton, iar celalalt dupa ce s-a autoaccidentat in timp ce conducea un moped.

 

Unul din accidente s-a produs in apropierea Serviciului de Ambulanta. Baimareanul, Augustin B., in varsta de 49 de ani, conducea un autoturism pe strada Progresului si a accidentat o adolescenta, de 17 ani, din Baia Mare, care traversa regulamentar strada prin loc marcat si semnalizat. Tanara a fost transportata la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale dar nu a ramas internata.

 

Un alt eveniment rutier s-a produs pe str. George Enescu. Un adolescent, de 17 ani, din Baia Mare conducea un moped si pentru ca nu a adaptat viteza in curba a derapat si s-a autoaccidentat. El a fost transportat cu ambulanta la spital unde a ramas internat.

 

In ambele cazuri, politistii au demarat cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-au produs enevimentele rutiere.

Lăsaţi un răspuns