Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Focuri de arma pe strazile din Borsa

RAFUIALA. Focuri de arma si scandal pe strazile din Borsa in plina noapte. Politia a intervenit pentru aplanarea conflictului, au confiscat arma si a demarat cercetari.

 

Astazi, la ora 00.50, politistii borseni au fost sesizati ca pe str. Decebal are loc un scandal. Politistii si jandarmii care s-au deplasat la fata locului identificat persoanele implicate. S-a constatat ca, intre Ionel G. si un grup format din Traian T., Remus T., Gavrila T., Gavrila G., Toader T. a izbucnit un scandal, circumstante in care Ionel G. a folosit un pistol de autoaparare cu bile de cauciuc pe care il detine legal. Urmare a incidentului, Ionel a suferit leziuni la nivelul capului si l-a lovit in fata cu patul pistolului pe Traian T., ranindu-l usor.

 

Politistii au ridicat pistolul si incarcatorul cu 5 cartuse in vederea continuarii cercetarilor si expertizarii. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de uz fara drept de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii si lovire iar la final vor fi luate masurile prevazute de lege.

Lăsaţi un răspuns