Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Lista ministrilor propusi de PD-L

PROPUNERI. Gheorghe Flutur, vicepresedinte PD-L, a anuntat, lista ministerelor care vor fi conduse de democrat-liberali, in viitorul Guvern Boc. Comparativ cu lista ministrilor aflati in exercitiu, au mai aparut doua nume noi – Catalin Croitoru  (fost lider de sindicat) pentru Ministerul  Educatiei si Mihai Seitan la Ministerul Muncii.

Pe lista propusa de PD-L si aprobata in sedinta Colegiului director al partidului figureaza: Vasile Blaga  pentru Ministerul Administratiei si Internelor, pentru Ministerul Economiei si Comertului -Adriean Videanu. Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – Radu Berceanu.

Pe lista apare si numele Elenei Udrea, insa, de aceasta data, pentru un minister mai mare decat precedentul. Astfel, pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost propusa Elena Udrea, pentru Ministerul Comunicatiilor- Gabriel Sandu, iar pentru Ministerul Agriculturii- Orest Onofrei.

Propunerile de ministri PD-L au fost aprobate, prin vot, de membrii Colegiului Director al partidului, insa niciunul nu a fost votat in unanimitate.

Lăsaţi un răspuns