Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Mihai Patrascu- director interimar al Aeroportului Baia Mare

SCHIMBARE.  Comandor Vasile Dale a fost schimbat din functia de director a Aeroportului Baia Mare. Locul acestuia a fost luata, pe o perioada de maxim 3 luni de catre unul din consilierii presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Maramures. Este vorba de Mihai Patrascu, „sfatuitor” pe problem de transport a presedintelui de CJ, atat in mandatul lui Mircea Man, cat si in mandatul lui Marinel Kovacs.

Mircea Man, presedintele CJ Maramures, a anuntat ca noul director al al Aeroportului Baia Mare este  Mihai Patrascu, functie pe care o ocupa temporar.

„Ministerul Transporturilor si Infrastructurii si-a dat avizul pentru numirea temporara, pe o perioada de maxim 3 luni, incepand cu 01.01.2010 a domnului Dorin Mihai Patrascu in functia de director general al Aeroportului Baia Mare”, a subliniat Man.

Presedintele CJ a declarat ca principalele motive pentru aceasta alegere, prezinta  doar cateva date din CV-ul noului director general al Aeroportului: „Aeroportul Baia Mare va avea la conducere un manager bine pregatit, cu o experienta profesionala dobandita si in afara granitelor tarii si care va face o promovare eficienta si benefica judetului nostru”, a punctat Man.

Lăsaţi un răspuns