Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Politisti avansati in grad de Ziua Nationala a Romaniei

ceremonie de avansare in gradAVANSARI.Cu ocazia manifestarilor dedicate aniversarii a 91 de ani de la Marea Unire, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Maramures a decis sa-si rasplateasca angajatii. Astfel, la sediul IPJ a fost organizata o ceremenoie de avansare in grad a angajatilor cu merite deosebite. Au fost avansati doi ofiteri si sase agenti de politie.

 

Pentru rezultatele foarte bune obtinute in activitatea profesionala in anul 2009, opt angajati au fost avansati in gradul inaintea indeplinirii stagiului minim profesional. Astfel, comisarul Dorin Coste, seful Serviciului Investigatii Criminale a fost avansat la gradul de comisar sef, iar subcomisar Ciubotariu Constantin a primit gradul de comisar.

         

De asemenea, la gradul de agent sef principal au fost avansati agentii sefi – Nutu Glodean de la Serviciul de Interventie Rapida, Sorinel Les- din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, Vasile Turda – de la Politia Municipiului Sighetu Marmatiei si Vasile Ungur- de la Postul Comunal de Politie Satulung.  Tot cu acest prilej, agentii Mihaela Ghit si Sorinela Pop au primit gradul de agent principal de politie.

Lăsaţi un răspuns