Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

PRM Sighetu Marmatiei il sustine pe Mircea Geoana in turul II

eugenia godja 01SPRIJIN ELECTORAL. Presedintele interimar al PRM Sighetu Marmatiei,  Petru Stan va participa impreuna cu PSD Sighetu Marmatiei la evenimentele electorale  organizate pentru sustinerea candidaturii lui Mircea Geoana.

   

„Rezultatele obtinute de PRM in judetul Maramures sunt multumitoare. Pentru turul II al alegerilor prezidentiale , care vor fi organizate in 6 decembrie il vom sustine pe Mircea Geoana . Vom participa activ la toate evenimentele organizate de PSD . In acest fel, incercam sa sprijinim PSD, astfel incat, Romania sa aiba un presaedinte diplomat si care sa aduca linistea necesara tarii si cetatenilor ei”, a declarat Petru Stan.

In opinia liderului PRM Sighetu Marmatiei, majoritatea romanilor s-au saturat de scandalurile provocate de actualul presedinte. „Il vom ajuta pe Mircea Geoana sa ajunga presedinte”, a subliniat Stan.

 

Gestul liderului PRM este apreciat de Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures.  „Ma bucura ca organizatiile din municipiul Sighetu Marmatiei , ca de altfel din tot judetul Maramures , au decis sa faca ceea ce era normal : sa-l sustina pe Mircea Geoana in turul II al alegerilor prezidentiale . Avem nevoie de tot sprijinul pe care il pot acorda in aceasta perioada . Sunt sigura ca doar in acest mod putem sa-i asiguram candidatului nostru voturile necesare astfel incat Maramuresul sa intre in linia care s-a trasat la nivel national. Trebuie ca Mircea Geoana sa castige alegerile in Maramures ! Mircea Geoana este prietenul judetului nostru , iar maramuresenii stiu sa-si pretuiasca prietenii ! ”, a subliniat Godja.

Lăsaţi un răspuns