Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Traian Basescu- trimis cu pluta pe Lapus

pluta senatoruluiINGENIOS. Sorin Bota, senator PSD Maramures, unul dintre politicienii din judet care il ataca frecvent pe presedintele tarii, Traian Basescu nu s-a putut abtine si l-a trimis cu pluta pe seful statului. Lansarea la apa s-a facut de pe podul de la Lapusel. Pentru a avea garantia ca „ambarcatiunea” va pluti pea pa raului Lapus, senatorul si-a chemat ajutoare: pe Pavel Octavian, primarul comunei Recea.

 

Senatorul Bota a pregatit lansarea la apa cu mare tact. Ideea, de a pregati o ambarcatiune cu care sa-l trimita pe Basescu pe ape, i-a venit  dupa ce seful statului a declarat ca pleaca pe mare in cazul in care pierde alegerile prezidentiale din acest an. Senatorul, a asteptat sa treaca primul tur al alegerilor, iar apoi s-a apucat de treaba. A plecat de la idea ca, in cazul in care va pierde alegerile, seful statului nu va putea pleca pe mare, deoarece Romania nu mai are flota. Astfel, senatorul s-a gandit sa-i pregateasca el o ambarcatiune, insa, tinand seama de perioada de criza, nu si-a permis sa investeasca prea mult. A pregatit un europalet si cateva scandurele, multa panglica portocalie si imaginea lui Popeye marinarul. Cand pluta a fost gata, cu acordul autoritatilor locale, a venit la apa raului Lapus si a pregatit evenimentul.  

Lansarea la apa s-a facut pe final de campanie electorala. Joi, la orele amiezii, senatorul Bota, echipat pentru apa adanca, a venit la apa pentru a-l trimit pe marinarul Popeye cu pluta, in prezenta mai multor martori. Lansarea s-a facut la podul de la Lapusel, insa, din cauza greutatii lui Popeye si a panglicii portocalii, „ambarcatiunea” a avut nevoie de ajutoare pentru a pluti la vale. Ducand mesajul: „Vreau un alt concediu pe mare”, ambarcatiunea a inceput sa pluteasca pe apele raului Lapus. Senatorul a ramas nemiscat cateva minute privind in tacere cum marinarul  e luat de val si se indeparteaza de mal.

Senatorul Bota a incercat sa-si ascunda satisfactia reusitei, insa a marturisit ca asteapta rezultatul votului pentru a se putea manifesta in voie.

Lăsaţi un răspuns