Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Cristian Diaconescu a spus adio social-democratiei

Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu

DEMISIE. Soc in PSD. Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a declarat, miercuri, Gabriel Oprea, ministru al Apararii si lider al grupului. Este al patrulea parlamentar PSD care paraseste partidul dupa Congresul extraordinar in urma caruia Victor Ponta a fost ales presedinte. Ceilalti trei sunt senatorul Serban Mihailescu si deputatii Ioan Munteanu si Culita Tarata. Diaconescu a declarat, marti, la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau.

 

El a spus ca nu si-a dorit functii in PSD si ca nu a candidat la sefia partidului pentru a obtine beneficii. Diaconescu a spus ca este nevoie de o expresie puternica a stangii in Romania, in conditiile in care Presedintia, Guvernul si o parte a opozitiei sunt de dreapta.

Diaconescu a spus, in contextul in care vorbea despre decizia de a renunta la candidatura pentru sefia PSD, ca il cunoaste pe Mircea Geoana mai bine decat pe Victor Ponta. Cristian Diaconescu a mentionat ca nu a discutat cu Ponta de cand acesta a devenit presedinte al PSD, dand asigurari, pe de alta parte, ca nu va pleca din PSD pentru a se duce in PDL.
Sursa: Mediafax

Lăsaţi un răspuns