Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Eugenia Godja – audiata la Parchet

DECLARATII. Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures si, totodata, primar al municipiului Sighetu Marmatiei a fost audiata, in aceasta dimineata, de catre procurorii de la Parchetul de la Tribunalul Maramures. Godja, a fost chemata la audieri, in calitate de primar al orasului Sighet, intr-o problema de fond funciar, dupa cum a declarat. Eugenia Godja, a venit la declaratii insotita de avocatul Ludovica Parvu – primi-vicepresedinte al partidului, si prin profesia pe care o are, specialist in probleme de fond funciar.

 

Cazul are conotatii politice, cu atat mai mult cu cat, retrocedarea se face cu avizul Comisiei Judetene de Fond Funciar, iar cel care trebuia sa fie audiat – adica presedintele comisiei judetene, prefectul, nici macar nu a fost chemat la audieri.

 

„Acuma ganditi-va si voi, cine e presedintele comisiei judetene de fond funciar. E prefectul judetului, Sandu Pocol. Deci trageti concluziile de rigoare”, a declarat avocatul Ludovica Parvu, la iesirea de la audieri.

Eugenia Godja a subliniat ca a fost chemata la Parchet, ca urmare a unei plangeri depuse de catre un cetatean din Sighetu Marmatiei, care este suparat ca nu i s-a retrocedat, aceeasi suprafata de teren, de doua ori. „Cazul este mai vechi, de prin 1998, iar apoi s-a revenit asupra lui in 2004 si acum iar. Este vorba de un teren in suprafata de peste 2.000 de metri patrati situat la periferia orasului”, a subliniat Godja.

 

De asemenea, Ludovica Parvu a aratat ca astfel de cazuri sunt destul de frecvente in ultimii ani, iar la audieri nu a fost chemat numai primarul orasului care este presedinte al comisie locale de fond funciar, ci si topografii si membri comisiei.

Parvu si-a motivat prezenta la Parchet, subliniind ca o insoteste pe colega de partid, in calitate de prietena, dar si pentru faptul ca orice persoana chemata la declaratii are dreptul sa se prezinte cu un avocat.

Lăsaţi un răspuns