Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Locuinta de iarna la container

AJUTOR. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Maramures a decis, zilele trecute, sa acorde sprijin unei familii care a avut de suferit in urma unui incendiu. Este vorba de o familie din Poienile de sub Munte care a ramas sub cerul liber, dupa ce locuinta le-a fost distrusa de un incendiu.

 

Membri CJSU au aprobat repartizarea, pe o perioada de 6 luni, a unei locuinte modulare dotate cu radiator, unei familii din Poienile de Sub Munte, a carei casa a fost distrusa de incendiu. Imobilul era construit din lemn si nu mai poate fi locuit sau reparat. Un vecin a acceptat amplasarea locuintei modulare pe proprietatea acestora, pana la reconstruirea casei.

 

Petru Dican, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, a subliniat ca, in ultima vreme, la nivel de judet, numarul interventiilor a crescut simtitor. „De la infiintarea serviciului SMURD, am ajuns la 16-20 de interventii pe zi. In luna ianuarie au fost inregistrate peste 400 de interventii”, a punctat Dican.

Lăsaţi un răspuns