Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Suporteri retinuti de jandarmi

ALTERCATII. Marius Militaru, purt?tor de cuvant al Jandarmeriei Capitalei,  a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, c? 36 de suporteri stelisti au fost ridicati de jandarmi si dusi la sectii de politie, in urma a doua altercatii petrecute in Sectorul 5. Marius Militaru a precizat ca prima altercatie a avut loc, in jurul orei 15.30, in Parcul Pecineaga din Sectorul 5 al Capitalei. Jandarmii au fost sesizati sa intervina de catre politistii Sectorului 5.

La fata locului au fost depistate sase persoane care fusesera implicate intr-o altercatie si prezentau semne de violenta, insa au refuzat spitalizarea.

Cei sase au fost dusi pentru verificari la Sectia 19 Politie.

Intre timp, la o terasa din strada Amurgului, tot din Sectorul 5, jandarmii au fost sesizati ca 30 de persoane se bateau in interiorul localului, acestea fiind, de asemenea, ridicate si duse la politie.

Toti suporterii luati de jandarmi, avand varste intre 18 si 30 de ani, purtau insemne steliste.

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, miercuri, ca o singura persoana a ramas pentru verificari la Sectia 19 Politie, celelalte fiind lasate sa plece.

Pentru meciul Steaua – Dinamo au fost mobilizati 650 de jandarmi si 200 de agenti de la firma de paza angajata de clubul gazda, care vor controla bagajele suporterilor.

In perimetrul stadionului vor patrula si 10 echipe jandarm – caine, iar pe Soseaua Stefan cel Mare au fost amplasate garduri metalice.

In plus, s-a format un dispozitiv de paza pentru suporterii stelisti, care ii va escorta inauntrul stadionului.

Partida dintre Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti se va disputa in aceasta seara, de la ora 20.30.

sursa: mediafax

Lăsaţi un răspuns