Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cristian Anghel asteapta decizia instantei emotionat, dar increzator

Cristian Anghel

Cristian Anghel

OPTIMISM. Eroarea facuta de o instanta in cazul lui Cristian Anghel ar putea sa o indrepte astazi spun liberalii maramureseni. Acestia isi asteapta seful sa se intoarca la partid, pentru a-si relua atributiile organizatiei judetene a PNL- „copilul crescut de Anghel” – dupa cum l-au numit liberalii.

La fel de optimist este si Cristian Anghel. „Sunt increzator in decizia instantei si, totodata, emotionat. Am aproape pe sotia mea si pe avocatii care ma insotesc astazi la Cluj”, a declarat Cristian Anghel.

 

La aceasta ora, Anghel se afla in drum spre Cluj. Astazi, magistratii de la Curtea de Apel urmeaza sa dea un verdict in cazul contestatiei in anulare la executarea pedepsei de doi ani si jumatate la care a fost condamnat Cristian Anghel. In urma cu o saptamana, sentinta a ramas in pronuntare, iar astazi, magistratii urmeaza sa dea un verdict.

 

In cazul in care sentinta va fi in favoarea lui Cristian Anghel, in urmatoarele minute dupa pronuntare, acesta va fi repus in toate drepturile pe care le-a avut inainte de condamnare. Avand in vedere faptul ca, Anghel si-a retras demisia pe care, initial, si-a dat-o din PNL, acesta va putea sa-si reia chiar functia de primar al municipiului Baia Mare.

„Treburie sa ma intorc in primarie pentru ca am foarte mult de lucru. Sunt multe de facut si este nevoie de mine acolo unde am lucrat in ultimii 17 ani. Colegii mei ma asteapta si ma sustin”, a declarat Anghel.

 

Pe de alta parte, in cazul in care magistratii vor respinge contestatia in anulare, sambata, 1 mai, Cristian Anghel va fi nevoit sa se intoarca in Penitenciarul Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns