Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Alegeri la PSD Targu Lapus. Calin Tuns a preluat sefia organizatiei

Calin Tuns, PSD Targu Lapus

Calin Tuns, PSD Targu Lapus

SCHIMBARE. Schimb de generatie in PSD Tagru Lapus. Zilele trecute, organizatia locala a organizat alegeri, functia de presedinte fiind preluata de Calin Tuns – presedintele tineretului social-democrat Targu Lapus. Acesta s-a inscris in cursa pentru sefia organizatiei avandu-l contracandidat pe fostul presedinte PSD Tagu Lapus, Vasile Revnic. Tuns a fost ales presedintele organizatiei cu 96 de voturi pentru si 63 impotriva.

In aceasta perioada, social-democratii maramureseni sunt in perioada alegerilor in organizatiile locale. In ultimele zile s-au organizat alegeri la Sighetu Marmatiei si Targu Lapus. Dupa ce organizatia PSD Sighetu Marmatiei a ales continuitatea si a reales-o cu unanimitate de voturi pe  Eugenia Godja in functia de presedinte al organizatiei municipale , membrii PSD din Targu Lapus s-au intrunit duminica 20 iunie la Conferinta oraseneasca de alegeri.

Au fost prezenti aproximativ 250 de persoane din care 170 delegati. Din partea organizatiei judetene au participat secretarul general al organizatiei judetene, Ion Blajan, senatorul Sorin Bota si vicepresedintii Mircea Dolha, Anton Rohian, Dumitru Matei, Florin Tataru, precum si purtatorul de cuvant Gabriel Zetea si Vasile Stefanca- vicepresedinte PSD Sighetu Marmatiei.

Pentru functia de presedinte al organizatiei PSD Targu Lapus au candidat Vasile Revnic (presedinte in functie) si Calin Tuns(presedintele organizatiei de tineret “TSD”). Fiecare candidat a propus un proiect politic pe 2 ani (pana la alegerile locale din 2012). Intr-un comunicat de presa al PSD Maramures, se arata ca Vasile Revnic cerut sprijinul colegilor sai avand un discurs bazat pe problemele administrative ale orasului si a avansat un set de masuri pe care PSD le propune lapusenilor in eventualitatea castigarii alegerilor pentru primarie in 2012. De asemenea, Calin Tuns (32 de ani) a propus un proiect politic bazat pe principiile social-democratiei moderne: solidaritate , egalitate , libertate , justitie sociala , responsabilitate.

In urma votului a fost ales cu 96 de voturi pentru(63 impotriva) noul presedinte al PSD Targu Lapus : Calin Tuns.  Conducerea organizatiei este completata de  vicepresedintii Ioan Buda, Ioan Bude, Alexandru Santa, Claaudiu Muresan, Aurora Revnic, iar Gheorghe Roman a fost ales secretar, Vasile Danciu- trezorier, precum si 19 membri ai biroului de conducere.

Lăsaţi un răspuns