Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Aurel Bizo renunta la politica si administratie

Consilierul local Aurel Bizo a anuntat astazi ca renunta la funtiile pe care le-a ocupat in politica si pleaca din administratie. Gestul a fost puse pe seama faptului scandal mediatic al carui tinta a fost. Bizo a invocat faptul ca, in spatele acestui scandal stau interesele unora care se folosesc de anumite publicatii din mass-media locala pentru a-l denigra.

Social-democratul a declarat ca in spatele acestor atacuri sta si faptul ca societatea pe care o administreaza figureaza pe primul loc in topul firmelor. Acesta a mai aratat ca nu i-a fost prea greu sa ia decizia de a renunta la functia de consilier local sau la functiile detinute in PSD, motivand ca nu-i place modul in care se face politica in judet.

De asemenea, consilierul a mai precizat ca nu contesta hotararea de consiliu local de la care a pornit tot scandalul, insa de la aceasta s-a ajuns mult prea departe cu vorbele, ceea ce i-a adus un prejudicii de imagine, atat lui cat si firmei sale. Bizo a incheiat spunand ca nu mai poate activa intr-o clasa politica in care unii te vorbesc frumos „pe fata” si te injunghie pe la spate, dar si ca are dovezi clare ca anumiti politicieni au platit pentru ca imaginea lui sa fie patata.

Lăsaţi un răspuns