Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Zetea: Doar dupa ce PNL isi va rezolva problemele interne vom relua discutiile privind protocolul

Sanctiunile aplicate consilierilor locali liberali si propunerile de sanctionare a fostului presedinte interimar al PNL Baia Mare, precum si a viceprimarului Zamfir Ciceu nu i-au determinat pe social-democrati sa reia discutiile cu conducerea PNL Maramures.

Conducerile interimare ale celor doua organizatii judetene au suspendat discutiile privind protocolul semnat intre PSD si PNL in 2008. Reprezentantii PSD sustin ca dezbaterile vor fi reluate doar dupa ce PNL isi va rezolva problemele interne. „Sanctiunile aplicate de liberali sunt doar un pas inspre indreptarea erorii care s-a facut prin incalcarea protocolului”, a declarat Mircea Ursache, presedinte interimar PSD Maramures.

De asemenea, secretarul general interimar al PSD Maramures, Gabriel Zetea, a precizat ca protocolul de colaborare intre PSD si PNL, la nivel judetean, a fost un punct important pe ordinea de zi a sedintei de Birou Permanent Judetean. „PSD isi reitereaza disponibilitatea in vederea continuarii Protocolului, in masura in care conditiile initiale la semnarea acestuia vot fi restabilite. Recâstigarea postului de viceprimar in municipiul Baia Mare este o conditie esentiala in vederea unei viitoare bune colaborari in judet intre cele doua partide. In acest sens, PSD va astepta ca PNL sa isi definitiveze problemele interne si sa restabileasca echilibrul la nivelul Consiliului Municipal Baia Mare”, a precizat Zetea.

Lăsaţi un răspuns