Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Senatorul Bota, printre alegatori de 1 Decembrie

Sorin Bota, senator PSD de Maramures a sarbatorit Ziua Nationala a României la Sisesti. Cu acest prilej, senatorul a depus o coroana de flori la mormantul marelui tribun Vasile Lucaciu, unul din artizanii Marii Uniri comemorat de Ziua Nationala. De asemenea, Bota a fost prezent la programul cultural-artistic oferit de copiii scolilor din comun?. In a doua parte a zilei, parlamentarul PSD s-a deplasat la Recea unde, primaria si Consiliul Local au organizat un program de poezie, cantece patriotice, colinde si dansuri populare.

La propunerea senatorul s-a tinut un moment de reculegere pentru eroii care au contribuit la formarea si crearea identitatii acestui popor greu incercat de-a lungul veacurilor.

Baia Mare fara primar roman

„Parca la Sisesti si Recea am simtit mai mult ca in alte parti ca 1 Decembrie este ziua noastra, ziua romanilor, iar acel sambure de nationalism care trebuie sa fie prezent in fiecare dintre noi, ne face sa ne simtim mandrii ca suntem romani si ne ajuta sa uitam macar pentru o zi greutatile acestei vremi. Probabil ca organizarea slabuta  de la Baia Mare  s-a datorat si faptului ca aici nu avem un primar roman, a declarat senatorul.

Lăsaţi un răspuns