Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 17 mai 2024

Suspiciuni de incest in cazul unei minore insarcinate

Sarcina la o copila si suspiciuni de incest. Un astfel de caz ancheteaza in aceasta perioada oamenii legii. Principalul suspect este chiar tatal fetei, care se presupune ca ar fi abuzat-o sexul. Totul a inceput inainte de Craciun, cand la Centrul de primire a minorilor in regim de urgenta din Baia Mare a ajuns o adolescenta, in varsta de 15 ani. Fata a povestit ca a nu mai vrea sa ramana in grija tatalui, mama ei fiind plecata la munca in strainatate. La examinarea efectuata de angajatii centrului s-a constatat ca minora este gravida, iar sarcina are cateva saptamani.

“La internare in Centrul de primire a minorilor in regim de urgenta se fac anumite proceduri. Analizele efectuate au relevat faptul ca minora este insarcinata”, a declarat Lavinia Orzac, director adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures.

Fata a fost consiliata de psihologii centrului. Deoarece cazul a ridicat suspiciuni ca in privinta unui incest, a fost demarata o ancheta. “Este o ancheta in desfasurare, verificarile fiind efectuate de politisti. Avand in vedere acest lucru, nu se putem spune mai multe despre istoricul acestui copil”, a declarat Orzac.

Surse din cadrul anchetatorilor sustin ca exista suspiciuni ca minora sa fi fost abuzata sexual, principalul suspect fiind chiar tatal acesteia. Cazul se va lamuri dupa ce politistii vor primi raportul medico-legal in urma examinarii probelor prelevate de la fat, in urma avortului

Lăsaţi un răspuns