Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Fonduri pentru reabilitarea drumurilor

„Programul 10.000 de km este esential pentru noi”, sustine senatorul Barlea

Gheorghe Mihai Barlea

Gheorghe Mihai Barlea

100 de milioane de lei este suma minima care va fi alocata judetului Maramures pentru reabilitarea drumurilor judetene. Asta sustin parlamentarii PDL de Maramures in urma demersurilor facute la nivel central. Gheorghe Mihai Barlea, senator PDL de Maramures, se arata optimist in ceea ce priveste repartizarea sumei necesare pentru reabilitarea drumurilor din judet si condicera ca implementarea acestui program este esentiala.

„Discutiile pe care le-am purtat la nivel central, la sfarsitul lunii ianuarie, au vizat prioritatile pentru aceasta sesiune parlamentara. Pe lista prioritatilor au fost trecute amendamentele la Codul Muncii, precum si votarea pachetului de ordonante legate de investitiile care vor fi demarate in acest an. Ceea ce pe noi ne intereseaza in mod deosebit sunt investitiile care vor fi derulate prin programului Ministerului Dezvoltarii care face referire la reabilitarea a 10.000 de km de drum”, a declarat Barlea.

Senatorul PDL a subliniat ca acest program este esential atat pentru reabilitarea drumurilor din Maramures, dar si in ceea ce priveste relansarea economica. Senatorul este de parere ca pe fondul unei cresteri economice sanatoase, in acest an, Romania ar putea iesi din criza financiara, iar investitiile pe care le are in vedere Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sunt de importanta majora.  „Maramuresul este unul din judetele prinse in programul care face referire la reabilitarea a 10.000 de km de drumuri. Speram sa beneficiem de minim 100 de milioane de lei prin acest program, fonduri care vor fi utilizate pentru refacerea drumurilor judetene, dar si pentru realizarea investitiei de la Ulmeni- pod peste Somes”, a precizat senatorul PDL.

Lăsaţi un răspuns