Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Boc: Sunt un castigator si voi invinge in alegerile interne

boc in maramures

boc in maramures

Mircea Man, presedintele PDL Maramures, este al treilea presedinte de organizatie din tara care si-a pus semnatura pe motiunea lui Emil Boc. Declaratia a fost facuta de Emil Boc, candidat pentru un nou mandat la functia de presedinte al PDL. Avand in vedere faptul ca data Conventiei Nationale a fost stabilita pentru data de 14 mai, liderul PDL efectueaza vizite in mai multe judete pentru a-si prezenta motiunea. In Maramures, a fost asteptat in a doua parte a zilei de joi si cu toate ca era asteptat la Palatul Administrativ, programul a fost modificat pe ultima suta de metri.

Boc inconjurat de femei

Premierul s-a intalnit cu reprezentantii PDL Maramures, cu parlamentarii partidului, sefii de organizatii locale si primari, directori ai serviciilor deconcentrate in statiunea Suior. Boc a ajuns in judet insotit de un grup de femei democrat-liberale: Elena Udrea, Roberta Anastase, Raluca Turcan si Anca Boagiu, dar i-a avut alaturi si pe Gheorghe Flutur si Traian Igas. „Am fost si sunt un castigator si voi castiga si aceste alegeri”, a declarat Boc. Acesta a subliniat ca impreuna cu echipa PDL va castiga si alegerile din 2012 si va arata opozitiei ca locul ei este acolo unde e acum, adica tot in opozitie.

Patrascu in turul doi

In ceea ce priveste alegerile partiale din Baia Mare, Emil Boc a precizat ca PDL, prin candidatul partidului, Mihai Patrascu, a intrat in aceasta cursa cu sansa de a castiga alegerile. In opinia presedintelui democrat-liberalilor, primarul municipiului Baia Mare nu va fi ales din primul tur de scrutin. „Candidatul PDL va ajunge in turul doi”, a declarat Boc.

Lăsaţi un răspuns