Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Conservatorii fac sondaj de opinie pentru a desemna candidatul la sefia CJ

Numele candidatului USL care se va bate cu Mircea Man, presedintele PDL Maramures, pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) in alegerile din 2012 va fi cunoscut doar peste doua luni. Postul revine aliantei ACD (PNL+PC), iar conservatorii au anuntat ca in calcul sunt luate cinci potentiali candidati, printre care unii sunt membri ai PC, iar altii fac parte din societatea civila, iar numele celui care va inscris in cursa pentru sefia CJ va fi anuntat doar dupa finalizarea studiului.

 

Daniel Constantin, presedintele PC, a declarat cu prilejul unei vizite efectuate zilele trecute in Maramures ca  pentru functia de presedinte al CJ va fi desemnata persoana care va fi agreata de partenerii din USL, respectiv PNL si PSD, precum si de primarul municipiului Baia Mare. Constantin s-a aratat optimist in ceea ce priveste relatia cu partenerii din USL privind sustinerea candidatului PC pentru functia de presedinte al administratiei judetene.

 

„Nu trebuie sa ne iubim, dar ar fi de preferat sa ne intelegem, sa ne indeplinim obiectivele, iar obiectivul principal este inlaturarea de la putere a PDL. Numai colabor]nd cu PSd si PNL avem sanse sa c]stigam sefia Consiliului Judetean. Colaborarea trebuie sa fie st]nsa pentru inlaturarea PDL de la guvernare, at]t la nivel national, c]t si judetean. Am semnale ca si primarii PSD si PNL vor sustine candidatul PC pentru ca interesul este comun. Persoana care va fi desemnata pentru candidatura la aceasta functie va trebui sa implementeze proiectul elaborat de cele trei partide (PC, PNL si PSD)”, a declarat presedintele PC.

Lăsaţi un răspuns