Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

CJ a alocat un milion de lei pentru deszapezirea drumurilor judetene

trafic iarna

trafic iarna

Un milion de lei – aceasta este suma de care dispune Consiliul Judetean (CJ) Maramures pentru deszapezirea si intretinerea drumurilor judetene pe perioada de iarna. Emil Marinescu, vicepresedintele CJ, a subliniat ca, in acest an, intretinerea drumurilor judetene in perioada rece a anului intra in responsabilitatea societatii Drumuri si Poduri, firma catre care s-a facut concesionarea drumurilor.

 

“Exceptie face drumul Baia Sprie-Barsana, care se afla in reabilitare si care a fost predat firmei care se ocupa de lucrari”, a declarat Marinescu. Vicepresedintele CJ a precizat ca societatea Drumuri si Poduri are termen (15 noiembrie) pentru a finaliza pregatirile pentru perioada rece.

 

“Societatea trebuie sa se ocupe de aprovizionarea cu material antiderapant, sa infiinteze punctele de lucru in judet, sa-si pregateasca utilajele si personalul necesar pentru interventii si sa infiinteze dispeceratul de sesizari si informatii legate de starea drumurilor”, a declarat Marinescu. In ceea ce priveste suma necesara pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna, vicepresedintele CJ a precizat ca exista un milion de lei repartizat in acest scop, iar diferenta va fi alocata din bugetul anului viitor.

 

Lăsaţi un răspuns