Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Consilierii PSD ii cer directorului de aeroport sa-si ia zborul

“Imi pare rau ca vad atata incompetenta”, a declarat Gabriel Zetea, secretarul executiv al PSD Maramures, care este si consilier judetean, facand referire la activitatea pe care o desfasoara Mihai Patrascu, in functia de director al Aeroportului Baia Mare.

Grupul consilierilor judeteni PSD se declara nemultumiti de activitatea desfasurata de directorul aeroportului si i-au cerut presedintelui Consiliului Judetean, Mircea Man, sa gaseasca o alta persoana care sa ocupe aceasta functie. Social-democratii pun nemultumirile pe seama faptului ca Patrascu a neglijat activitatea manageriala pentru a participa la o :coala politica de vara.

“Este inadmisibil. Patrascu se duce la o :coala de vara, tocmai cand se lucreaza la un proiect pentru aeroport, in valoare de 10 mii de euro. Apoi tot Patrascu este cel care vine si ne spune ca s-au gresit sumele prinse in proiect si chiar titlul, fiind transmis un proiect eronat pentru obtinerea finantarii. Daca nu e in stare sa scrie corect si sa transmita un proiect bun, ar trebui sa-si ia zborul, sa gasim un alt director”, a declarat Zetea.

Numultumirea este cu atat mai mare cu cat modernizarea Aeroportului Baia Mare este considerata o prioritate.  In opinia consilierilor PSD, daca acest aeroport nu se modernizeaza, investitorii vor ocoli Baia Mare. Mai mult, consilierii considera ca neglijentele legate de intocmirea proiectelor si obtinerea finantarii pentru acest obiectiv nu pot fi admise pe motiv ca Maramuresul, este la concurenta cu judetul invecinat, Satu Mare, care a intocmit un proiect similar. “Proiectul prin care se doreste obtinerea finantarii pentru aeroport trebuie tratat foarte serios. Suntem la concurenta cu Satu Mare si Suceava si s-ar putea ca aceste judete sa ne-o ia inainte. Va fi un adevarat esec pentru judet si pentru conducerea Consiliului Judetean daca UDMR va lua banii pentru aeroportul din Satu Mare sau faca Gheorghe Flutur (n.red presedintele CJ Suceava) va trece Carpatii”, a subliniat Anton Rohian, consilier judetean PSD.

Lăsaţi un răspuns