Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Vreme rece si ninsori in Maramures

Vremea a fost deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil, mai mult degajat in cursul serii si al noptii. Vantul a suflat slab la moderat. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 7 grade Celsius la Ocna Sugatag si 11 grade Celsius in Baia Mare. Local in cursul noptii s-a semnalat bruma.

Stratul de zapada existent in zona montana masura valoarea de 5 cm la Iezer. Temperaturi inregistrate in aceasta dimineata: – 6 grade Celsius la Sighetu Marmatiei, -5 grade Celsius la Borsa, -4 grade Celsius la Ocna Sugatag, -3 grade Celsius in Baia Mare, -2 grade Celsius la Targu Lapus si Sapanta, -1 grad Celsius la Dragomiresti.

Meteorologii au prognozat, in continuare, vreme rece pentru Maramures. Cerul va fi variabil astazi, iar vantul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 8-12 grade Celsius, iar cele minime intre -6 si -2 grade Celsius. Local se va semnala bruma si izolat ceata.

Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet au fost in scadere usoara, iar pentru urmatoarele 24 de ore, hidrologii mentin aceeasi tendinta hidrologica.

Cele mai scazute valori termice in Maramures s-au inregistrat in aceasta dimineata la ora 8.00, cand temperatura aerului era de -9 grade Celsius la Targu Lapus, – 8 grade Celsius la Iezer si -7 grade Celsius la Sisghetu Marmatiei.

Lăsaţi un răspuns