Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Rohian: Reabilitarea spitalului nu se poate finaliza fara interventie politica

Anton Rohian

Anton Rohian

Consilierii judeteni ai PSD se tem ca lucrarile de reabilitare a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare nu vor putea fi finalizate daca liderii judeteni ai partidelor aflate la putere nu vor interveni la nivel central. Suspiciunile sunt puse pe seama faptului ca fondurile alocate in baza acestui proiect sunt insuficiente, asta dupa ce societatea care se ocupa de reabilitare a constatat diferente intre datele din proiect si situatia cladirii.

Sumele insuficiente prinse in acest proiect au stat la baza unor neintelegeri intre echipa de implementare si constructor. Avand in vedere faptul ca Spitalul Judetean Baia Mare este principala unitate sanitara din judet, consilierii PSD i-au solicitat presedintelui Consiliului Judetean, Mircea Man, sa clarifice situatia finantarii pentru reabilitarea acestui obiectiv.

“Vor fi probleme la lucrarea demarata pentru reabilitarea spitalului. Daca nu va puneti la bataie influenta politica, lucrarea risca sa ramana nefinalizata”, a  declarat consilierul Anton Rohian. In replica, presedintele CJ a precizat ca exista fonduri pentru toate lucrarile contractate, iar constructorul nu va trebui decat sa respecte contractul semnat.

Lăsaţi un răspuns