Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 28 mai 2024

Urmariti general retinuti la Petea

ptf petea

ptf petea

Doua persoane ce erau date in urmarire generala au fost retinute de politistii de frontiera in momentul in care au vrut sa intre in Romania.

Duminica, 16 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra in tara Tiberiu Emeric R., in varsta de 37 de ani, din Vama, judetul Satu Mare. Cu ocazia formalitatilor pentru intrarea in Romania, la controlul de frontiera colegii nostri au constatat ca barbatul este dat in urmarire. Pe numele lui, Judecatoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Satmareanul este condamnat la trei ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, furt auto, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, fapte pe care le-a comis pe raza judetelor Bihor si Maramures.

Sambata, 15 octombrie, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra in Romania, calatorind pe jos, Lucian Calin C., 34 de ani, din Lapus, judetul Maramures. La controlul de frontiera efectuat pentru intrarea in Romania lucratorii Politiei de Frontiera au constatat ca barbatul este dat in urmarire generala. Acesta are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de un an si sase luni pentru ca a savarsit infractiuni la regimul circulatiei.

Cei doi au fost predati de politistii de frontiera unui echipaj din cadrul Compartimentului Urmariti al IPJ Satu Mare.

Lăsaţi un răspuns