Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Maramuresean, prins cu tigari netimbrate in Bistrita

captura de tigari

captura de tigari

Politistii au depistat o autoutilitara în care se aflau 490.000 de tigarete fara a fi marcate conform legislatiei fiscale din România. Tigarile de aproximativ 220.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscarii.
La data de 5 noiembrie, în urma unor actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii faptelor de evaziune fiscala, politistii din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Beclean, judetul Bistrita Nasaud au depistat pe raza localitatii Sieu-Sfântu, judetul Bistrita Nasaud, o autoutilitara condusa de un barbat din judetul Maramures, care transporta 49 de baxuri de tigari, (490.000 tigarete), fara a fi marcate conform legislatiei fiscale din România.

Tigarile în valoare de peste 220.000 de lei au fost confiscate, iar politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita Nasaud, au întocmit dosar penal pe numele suspectului, sub aspectul savârsirii infractiunilor de detinere în afara antrepozitului fiscal de produse supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator, peste limita legala si de evaziune fiscala.

Lăsaţi un răspuns