Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Besini in organizatia de femei a PC Maramures

Ani Buda

Ani Buda

O actiune umanitara anuntata de reprezentantele organizatiei de femei a Partidului Conservator s-a transformat intr-un mare fas.

Mos Nicolae a fost invitat la Teatrul de Papusi din Baia Mare, unde profeseaza Ani Buda, lidera conservatoarelor din Maramures. Mosul ar fi trebuit sa se intalneasca cu un grup de copii cu dizabilitati si sa primeasca pachete cu dulciuri. Actiunea a fost programata pentru ora 10.00, insa cei care au dorit sa participe la eveniment au avut parte de o surpriza: au gasit o sala goala, iar femeia de serviciu din institutie a iesit in calea invitatilor si a anuntat ca actiunea nu mai are loc. Cu alte cuvinte, conservatoarele au pus lumea pe drumuri din dorinta de a se juca de-a v-ati ascunselea. Cu toate acestea, Ani Buda sustine ca intalnirea cu mosul a avut loc, insa la alta ora decat cea programata.

Cornelia Negrut, presedinte PC Maramures, nu-si asuma acest esec, pe motiv ca organizatia de femei s-a ocupat de actiune.

Ani Buda recunoaste ca este responsabila pentru situatia inregistrata, insa arata cu degetul inspre primar, motivand ca edilul este cel care a dispus modificarea programului. “Este o situatie neplacuta. Am fost nevoiti sa decalam ora din cauza primarului, care a avut nevoie de actori in alta parte”, a declarat Buda.

Aceasta a mai aratat ca Mosul s-a intalnit cu 180 de copii de la o gradinita din Baia Mare si o casa de tip familial.

Lăsaţi un răspuns