Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Fals de identitate intre frati

Un maramuresean este cercetat de politistii de frontiera pentru ca la controlul de frontiera a prezentat documente fratelui sau.

 

Miercuri, 30 noiembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a iesi din tara un barbat aflat la volanul unui autovehicul marca Mercedes Vito, inmatriculat in Maramures. Acesta a prezentat la controlul de frontiera o carte de identitate pe numele Radu Ioan B., 23 de ani, din Salistea de Sus si un permis de conducere eliberat pe acelasi nume.

 

Politistul de frontiera care a verificat documentele a constatat ca între persoana care s-a prezentat la controlul de frontiera si cea din fotografia aplicata pe cele doua documente exista diferente vizibile. In urma verificarilor s-a constatat ca, de fapt, se numeste Gheorghe Silviu B., are 28 de ani si este din Sacel, judetul Maramures. Acesta a declarat ca a prezentat la controlul de frontiera documentele fratelui sau, deoarece permisul lui de conducere este suspendat.

 

Maramureseanul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la iesirea din tara prin trecere ilegala a frontierei de stat, fals privind identitatea si conducere cu permisul suspendat.

Lăsaţi un răspuns