Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PSD Somcuta Mare isi lanseaza candidatii la locale

candidat psd

candidat psd

Organizatia locala PSD Somcuta Mare pregateste lansarea candidatilor pentru primaria orasului si Consiliul Local. Evenimentul va avea loc joi, 24 mai, la Casa de Cultura din Somcuta Mare. Este vorba de lansarea candidatului PSD pentru fotoliul de primar al administratiei Somcuta Mare a actualului viceprimar Ioan Gheorghe Buda si a echipei de candidati pentru Consiliul Local. La eveniment vor participa reprezentanti ai conducerii judetene a social-democratilor, reprezentanti ai organizatiilor de tineret si de femei din judet, precum si membri ai organizatiei locale si simpatizanti ai partidului. Alaturi de echipa PSD pentru administratia orasului Somcuta va fi si parlamentarul Florin Tataru, deputat al Colegiului electoral Baia Mare II.

Ioan Gheorghe Buda detine functia de secretar executiv al organizatiei locale a PSD. In perioada 2004-2008, Buda a fost consilier local, iar din 2008 detine functia de viceprimar al administratiei Somcuta Mare.

“Candidez pentru functia de primar al administratiei Somcuta Mare pentru ca vreau mai mult pentru acest oras si localitatile apartinatoare, pentru locuitorii lor. Dupa un mandat de consilier local si unul de viceprimar, am decis sa candidez pentru functia de primar pentru ca vreau ca Somcuta Mare sa redevina la statutul pe care l-a avut odata: Capitala Tarii Chioarului”, a declarat Buda.

Lăsaţi un răspuns