Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

CJ a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere a spatiilor pentru dentisti

dentistiConsiliul Judetean (CJ) Maramures, a aprobat in sedinta ordinara din luna decembrie 2013 prelungirea valabilitatii contractelor de inchiriere pentru unele spatii cu destinatie medicala. Este vorba de cabinetele amplasate in cladirea stomatologiei nr. 2 de pe strada Hortensiei din Baia Mare. Aceste spatii se afla in domeniul privat al judetului.

Pentru unele spatii medicale din imobilul in care functioneaza Stomatologia nr. 2 Baia Mare, imobil aflat in domeniul privat al judetului, Consiliul Judetean are incheiate contracte de concesiune cu medicii stomatologi si tehnicienii dentari. Reprezentantii CJ au precizat ca incepand cu anul 2010, au fost unii concesionari care au renuntat la spatiile detinute, astfel ca unele cabinete au ramas neutilizate.

In 2011 s-a aprobat inchirierea acestor spatii pentru o perioada de un an, fiind apoi prelungite. Pentru aceste contracte perioada de inchiriere expira in luna februarie a acestui an si situatia juridica a terenului pe care este amplasat acest imobil nu permite scoaterea la vanzare a spatiilor medicale, s-a impus modificarea termenului de inchiriere. Astfel, avand in vedere regulamentul privind organizarea si desfasurarea licitatiilor in vederea atribuirii contractelor de inchiriere pentru bunurile care sunt proprietate publica sau privata a judetului, aflate in administrarea CJ, consilierii judeteni au aprobat prelungirea valabilitatii contractelor.

 

Lăsaţi un răspuns