Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Senatorul Rogojan: Nu vreau sa ma mai joc de-a opozitia

Ciprian Rogojan

Ciprian Rogojan

A trebuit sa schimbe partidul pentru a recunoaste ca s-a jucat de-a opozitia in Parlamentul Romaniei. Este cazul lui Ciprian Rogojan, senator de Maramures. Acesta spune ca a plecat din PDL si a preluat functia de presedinte interimar al Partidului Miscarea Populara (PMP) pentru ca nu a mai dorit sa se joace „de-a Opozitia”.

„Nu am dorit sa stau in bancile Parlamentului jucandu-ma de-a Opoziţia. Am considerat ca PMP are o viziune clara si o cauza precisa, in care cred si eu. Este foarte important ca atunci cand esti in Opozitie, vocea ta sa fie auzita. Corul vocilor din PDL, ca presupus opozant al stangaciilor si grosolaniilor puterii, este „dirijat” de actuala conducere intr-o directie foarte comoda pentru guvernarea USL. Noi, cei 15 parlamentari care ne-am inscris n Partidul Miscarea Populara, nu am venit dupa functii sau dupa privilegii. PMP s-a nascut ca partid de opozitie si va actiona in consecinta”, a declarat Rogojan. Acesta crede ca PMP va putea functiona „ca un grup parlamentar care nu va mima lupta cu puterea si ne vom respecta credintele si valorile.”

„Nu dorim sa-i consideram adversari politici pe fostii colegi din PDL pentru a nu spori confuzia politica si doctrinara in care se scalda conducerea acestui partid, care identifica adversari in opozitie, in loc sa-i gaseasca in zona puterii”, a subliniat Rogojan.

 

Lăsaţi un răspuns