Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 12 iulie 2024

Cinci biserici verificate de pompieri

Cinci lăcaşuri de cult şi obiective cu aglomerări de persoane au fost verificate de personalul de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.

icoana-lumanari-biserica

Într-un comunicat de presă, ISU arată că, în intervalul 14-20 martie,  personalul Inspecției de Prevenire din cadrul instituţiei a efectuat 26 de controale dintre care 18 tematice, trei la agenți economici și lăcaşuri de cult. În timpul controalelor au fost constatate 35 de deficiențe dintre care nouă au fost remediate pe loc și au fost aplicate 11 sancțiuni dintre care cinci au fost amenzi în cuantum de 4.500 lei și 6 avertismente.

Tot în această perioadă  au fost executate și 43 de activități de recunoaștere în teren și de educare și instruire în domeniul situațiilor de urgență.

Tot în această perioadă au fost înregistrate şapte cereri de avize de securitate la incendiu şi o cerere de autorizaţii de securitate la incendiu. S-au emis patru avize de securitate la incendiu şi două autorizaţii de securitate la incendiu, iar altă cerere de de eliberare a avizului de protecţie civilă a fost respinsă.

 

Lăsaţi un răspuns