Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 27 mai 2022

Samantha politicii maramureşene. Face partidele să dispară

Maramureşul are un politician care de câte ori se înscrie sau cochetează cu un partid poate genera schimbare. Gura lumii spune că este un fel de Samantha a politicii maramureşene care apare în partid, pune umărul la treabă, dar dupa o vreme urcă pe mătură, iar apoi apar surprizele.

Vrajitoare 1

Cu ani în urmă a fost membru PNŢCD şi partidul s-a divizat. A stat alături de Mircea Man şi PD-L a dispărut după fuziunea cu PNL. S-a înscris în UNPR Maramureş şi au apărut problemele de nu a mai rămas mai nimic din organizaţia judeţeană. Apoi s-a apropiat de Mişcarea Populară şi, la sfârşitul săptămânii trecute, partidul a dispărut de pe esicherul politic printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti.

Este vorba de Lucian Morar, primarul oraşului Ulmeni. Gura lumii spune că Morar s-a întâlnit de vreo câteva ori cu Dragnea şi cu Gabriel Zetea, după care a dispărut Ponta.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Samantha politicii maramureşene. Face partidele să dispară”

  1. Ion Beuca spune:

    Dincolo de faptul ca am cam fost in tabere diferite pe vremea taranistilor, Lucian este prietenul meu si da, recunosc, lucreaza pentru PNL:) De observat ca „vrajile” lui Lucian nu afecteaza in niciun fel PNL-ul:)

Lăsaţi un răspuns