Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Trimis în instantă pentru furt de telefoane

A sustras mai multe telefoane dintr-o sală de sport din Baia Mare, iar acum este trimis în judecată. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Vasile Bogdănel Maroşan, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi furt.

sala judecata

Într-un comunicat de presă se arată că în rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în perioada ianuarie – martie 2016, inculpatul Maroşan Vasile Bogdănel a pătruns de trei ori în vestiarul sălii de sport a unei şcoli generale din municipiul Baia Mare şi a sustras din interior trei telefoane mobile şi o haină de fâş, aparţinând persoanelor vătămate P.B.L., D.V.D., L.R.M. şi M.G.

De asemenea, în seara zilei de  20.02.2016, inculpatul Maroşan Vasile Bogdănel a pătruns prin efracţie şi escaladare într-o baracă tip container, amplasată în curtea unei unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Baia Mare, şi a sustras două telefoane mobile aparţinând persoanelor vătămate U.T.R. şi O.M.G.

Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Baia Mare.

 

Lăsaţi un răspuns