Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Arestat preventiv după 3 luni de la crima din Bocicoi

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 31 martie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Petru Iepan, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. La aceeaşi dată, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

toporProbatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în noaptea de 16/17 decembrie 2015, pe fondul consumului abuziv de băuturi alcoolice, în timp ce se afla în locuinţa sa din localitatea Bocicoiu Mare, Petru i-a aplicat victimei C.I. multiple lovituri cu un topor în zona capului, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia.

În luna decembrie a anului trecut, bărbatul ucis, I.C., pensionar, a fost găsit mort, în pat cu prezumtivul criminal. Anchetatorii au avut parte de scene terifiante. Victima avea o capul despicat după lovitura de topor. În apropiere a fost găsită arma crimei, dar şi mult sânge împrăştiat pe jos.

Cu toate că presupusul criminal este cunoscut în zonă ca fiind foarte agresiv, acesta a fost arestat preventiv abia ieri, la peste trei luni de la crimă.

 La data de 31 martie, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

Lăsaţi un răspuns