Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Lege încălcată de aleşii maramureşeni. Iată dovada

Aleşii maramureşeni nu pot respecta legea. O încalcă de câte ori au ocazia chiar si atunci cand au votat pentru intrarea ei în vigoare.

parlamentariLiviu Marian Pop, senator PSD de Maramureş, şi deputatul PSD, Gheorghe Şimon, sfidează prevederile unei legi care este în vigoare din 17 martie 2016 de parcă nu ar şti ce s-a votat în Parlamentul României.

Părtaş la acţiunea lor este şi Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

Grav este că aleşii maramureşeni chiar se mândresc cu fapta lor.

Nu se feresc să arate că sfidează prevederile legale, ba mai mult, se şi expun voit. Sub pretextul cu ei muncesc, cei trei s-au fotografiat în Primăria Bocicoiu Mare, în timp ce fumează în spţii publice închise, ceea ce este interzis prin lege. Dovadă sunt scrumierele din faţa lor şi ţigara din mâna deputatului Şimon care apar în imaginea postată.

Postarea apare atât pe pagina de socializare a Primăriei Bocicoiu Mare, de sambata, 2 aprilie, cât şi pe paginile aleşilor din imagine.

Fotografia e recentă şi chiar avem confirmarea că, la acest sfârşit de săptămână cei trei au făcut o vizită de lucru în Primaria Bocicoiu Mare.

Reader Feedback

6 Responses catre “Lege încălcată de aleşii maramureşeni. Iată dovada”

 1. Marian spune:

  Oameni buni poza e mai veche…de cand ae putea fuma…deci numai vorbiti aiurea…si numai faceti stiri aiurea ca nu are rost. ..sunteti penibili rau.

 2. dacian spune:

  Asa este Mariane: alesii nostri sunt curati ca lacrima, iar jurnalistii sunt rai cand scriu ca i-au prins pe picior gresit. Daca as judeca la fel ca tine as zice ca poza e foarte veche, chiar dintr-un alt mandat, in care Gheorghe Simon era consilier judetean si Pop era ceva sindicalist.
  Eu judec altfel. Stiu ca incerca sa ascunda gunoiul sub pres si chiar am verificat si am vazut cum au facut si de dat asta. Asa ca sa nu spun eu cine e penibil

 3. vasile ciolpan spune:

  Eu cred ca Zetea e de vina ca i-a dat tigari la Simon ca sta in veci cere tigari

 4. grad spune:

  ciolpan vasile tot timpul se leaga de toata lumea, e ranchiunos si barfeste mereu pe toata lumea……………..

 5. grad nelutu spune:

  ciolpan vasile ne-a mintit 16 ani cat a fost primar, dar si el a incalcat muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte legi, asa ca sa taca naibii din gura, nicidecum sa tot barfeasca asa ca babetele in piata.

Lăsaţi un răspuns