Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Sute de mii de lei a cheltuit Baia Mare pentru Eurovision

Municipiul Baia Mare a plătit 534.900 de lei, fără TVA, pentru serviciile de organizare, scenotehnică și suport pentru interpretare artistică pe scenă la Selecția Națională Eurovision 2016, care s-a desfășurat în perioada 4-6 martie.

eurovisionAgerpres arată că în acest sens, municipiul Baia Mare a atribuit prin negociere, în data de 2 martie, un contract societății Art Tradition Production SRL din Baia Mare. Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut, potrivit unui anunț publicat pe 31 martie pe SEAP.

Pe de altă parte, Municipiul Baia Mare a atribuit, pe 25 februarie, aceleiași societăți, Art Tradition Production SRL, un contract cu o valoare de 135.321,68 de lei, fără TVA, conform unui alt anunț publicat pe SEAP pe 31 martie.

Prin acest contract, Municipiul Baia Mare a achiziționat servicii muzicale și de divertisment, servicii de prezentare spectacole, servicii de scenotehnică și activități suport pentru interpretare artistică la scenă, necesare pentru desfășurarea evenimentului cultural dedicat sărbătoririi „Zilei Femeii”, desfășurat în Baia Mare, pe 1 martie.

(V.M.)

sursa: Agerpres

Lăsaţi un răspuns