Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 1 mai 2024

Țâgârlaș s-a înscris în competiția pentru câștigarea Primăriei Baia Mare

Duminică, 24 aprilie, au fost depuse candidaturile celor din PNL pentru funcțiile cheie în administrația județului, respectiv a municipiului Baia Mare.

pnl depunere candidaturiPreședintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș, s-a înscris oficial în competiția pentru câștigarea Primăriei Baia Mare.

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Este o zi extrem de importantă pentru liberali, este o zi extrem de importantă pentru Baia Mare. Suntem o echipă puternică, suntem pregătiți să preluăm Primăria Baia Mare. Vom face o campanie civilizată. Sunt principiile morale la care am achiesat ca și liberali, ca și oameni serioși în comunitatea noastră”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Președintele PNL Baia Mare s-a arătat încrezător în ceea ce privește rezultatele alegerilor locale din 5 iunie, meționând faptul că formațiunea pe care o reprezintă este pregătită să reprezinte interesele băimărenilor atât în municipiul reședință de județ, cât și în celelalte localități din Maramureș.

“Vom prelua primăria pentu că Baia Mare a intrat într-un con de umbră în ceea ce privește legalitatea, transparența și moralitatea. Noi suntem obligați să facem din nou din Baia Mare un oraș puternic”, a punctat avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Lăsaţi un răspuns