Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Concert oferit de monarhişti la 150 de ani de la fondarea Dinastiei Române

Monarhiștii clujeni vor oferi publicului un concert deosebit, pentru a marca Jubileul Regal de 150 de ani de la fondarea Dinastiei Române. Concertul ”Regalitate pentru Demnitate” va avea loc în data de 12 mai, de la ora 18.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj Napoca.

corala regalaProgramul artistic va fi susținut de Corala Regală Transilvană, primul ansamblu artistic din Transilvania care a primit permisiunea specială a Majestății Sale Regelui Mihai I pentru a purta acest nume. Corala Regală Transilvană este condusă de maestrul Dan Dumitrana, artist liric al Operei Naționale Române din Cluj. Dirijor este Flaviu Mogoșan, absolvent al Academiilor de Muzică din Dublin și din Cluj.

Vor urca pe scenă mezzosoprana Alexandra Hordoan, contratenorul Alin Dumitru Pop și soprano Tamara Bercea. La pian va concerta Olga Bordaș, Isaac Kauni la vioară și Kristof Jakabffi la violoncel. Evenimentul este organizat de Clubul Monarhiștilor Clujeni și sprijinit de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei și de Asociațiile Cluj Today și Transylvania Today. Concertul va avea și o dimensiune caritabilă. Spectatorii vor putea face donații în beneficiul organizației SOS Bambini, implicată în susținerea copiilor orfani.

Lăsaţi un răspuns