Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 28 martie 2023

Irimuş (PMP): Experienţa dobândită în străinătate vreau să o valorific în folosul cetăţenilor din Satulung

Partidul Mişcarea Populară (PMP) se ţine de cuvânt şi promovează oameni tineri, ambiţioşi, cu potenţial şi care nu au mai făcut politică până acum. Este şi cazul lui Vasile Irimuş, care a demonstrat în activitatea pe care o desfăşoară şi vrea să facă acelaşi lucru la Primăria din Satulung.

vasile irimusLucrează de peste 15 ani în domeniul vânzării produselor alimentare, supervizând activitatea a patru judeţe (Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Sălaj şi Maramureş). Prin priceperea sa a reuşit să se menţină mereu în top, fiind lună de lună poziţionat, în primele trei locuri la nivel naţional.

„În viitor voi continua să muncesc pentru că îmi place performanţa. Vreau să fac acelaşi lucru şi atunci când ajung primar. Consider că este momentul ca generaţia tânără să conducă administraţia locală. Conducerea actuală este plafonată şi nu mai poate ţine pasul cu evoluţia mileniului trei. În ultimii peste 25 de ani, cei care au condus destinele comunei au avut ce demonstra, însă constatăm că în prezent nu este mai multă putinţă. Trebuie să fim şi noi, în Satulung, în pas cu modernismul vremurilor în care trăim. Vrem să punem în valoare potenţialul tinerilor. Este o provocare pentru noi”, spune Vasile Irimuş.

„Vă aştept pe 5 iunie să votaţi cu sufletul pentru schimbare”

Vasile Irimuş a lucrat o periodă în străinătate şi a revenit acasă cu altă mentalitate. Experienţa dobândită vrea să o valorific spre folosul cetăţenilor din Satulung.

„Sigur că mulţi mă întreabă de ce sunt în acest partid. Aici mi s-a oferit o oportunitate şi am profitat de ea. În situaţia mea sunt mulţi alţi  colegi, care nu au avut loc în partide în care au prins rădăcini personaje care, din patru în patru ani, merg cu promisuni la porţile oamenilor şi, apoi îi fac uitaţi după ce şi-au atins scopul. Eu vă aştept lângă mine şi echipa mea pentru o abordare europeană a lucrurilor care ne privesc pe noi toţi. De aceea, după ce ajung primar vreau să organizez şedinţe publice, lunare, de interes local, să promovez activităţi culturale care pun accent pe tradiţiile specifice acestei zone, să asigur un buget solid pentru persoanele nevoiaşe, să modernizez toate drumurile, uliţele, trotuarele din comună şi satele aparţinătoare etc. Sunt multe lucruri de făcut în comunitatea nostră, iar cu sprijinul dumneavoastră voi putea demonstra că dacă este dorinţă toate sunt cu putinţă. Vă aştept pe 5 iunie să votaţi cu sufletul pentru schimbare”, spune Vasile Irimuş.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Irimuş (PMP): Experienţa dobândită în străinătate vreau să o valorific în folosul cetăţenilor din Satulung”

  1. Gabi Maxim spune:

    Foarte frumos spune d-l Irimus,noi tinerii, suntem de acord cu el si totodata are toata sustinerea noastra.Ii dorim numai bine ,sa poata pune comuna Satulung in miscare..Doamne ajuta !!!.

Lăsaţi un răspuns