Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Opt echipe în concursul „Prietenii pompierilor”

În 16 mai, pe stadionul municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, s-a desfășurat concursul ”Prietenii pompierilor”, organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures.

concurs prietenii pompierilorÎn concurs s-au înscris opt echipe de la mai multe școli gimnaziale: ”Octavian Goga” Baia Mare, ”Ioan Slavici” Tăuții de Sus, şcoala Boiu Mare, şcoala Vima, Dumbrăvița și ”Mihail Sadoveanu” Baia Mare.

Concurenţii au avut de parcurs trei probe: o probă teoretică în care le-au fost testate cunoştinţele despre siguranţa în exploatare a surselor de energie, precum şi modul corect de reacţie în situaţii de urgenţă,  pista cu obstacole și ștafeta de 400 de metri cu obstacole.

În urma desfășurării probelor, clasamentul a fost următorul: locul I Școala ”Octavian Goga” Baia Mare, locul II Școala ”Ioan Slavici” Tăuții de Sus și locul III Școala Vima.

Concurenții au fost premiați și felicitați de către reprezentanții E.ON România prezenţi la eveniment.

Acţiunea se înscrie în cadrul amplelor activităţi desfăşurate de ISU şi E.ON în judeţul Maramureş în baza parteneriatului ”Împreună pentru siguranță”. În baza acestui parteneriat, au fost lansate două mari campanii ”F.O.C – Flăcările Omoară Copii, respectiv R.I.S.C.- Renunţă. Improvizaţiile sunt Catastrofale” şi până în prezent circa două milioane de români au fost beneficiari direcţi ai mesajelor de siguranţă promovate la nivel naţional.

Lăsaţi un răspuns