Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 15 iulie 2024

„Micul Biciclist Creștin” – ediția a III-a

A doua zi de Rusalii, luni, 20 iunie, când se prăznuiește Sfânta Treime, Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași: „Micul Biciclist Creștin” – ediția a III-a. 

biciclistiEvenimentul începe la ora 14:00 și este organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M. – (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) catedralei episcopale „Sfânta Treime”, pe adresa de mail: tineriicatedralei@yahoo.com sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983 până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții la cele trei categorii vor avea ocazia să își facă prieteni noi, să se bucure de clipe frumoase petrecute în curtea bisericii, să facă desene pe asfalt și să se bucure de alte surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților.

Lăsaţi un răspuns