Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 12 iulie 2024

Vasile Gherman (PMP): Nu-i poţi mulţumi pe toţi, dar multe se vor împlini

DRAGI MARAMURESENI,

Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat şi gândurile frumoase adresate, ca semn de apreciere, pentru ce am realizat în comunitatea în care trăiesc.

vasile-gherman-2Sigur că nu am fost perfect, numai despre IISUS se poate spune acest lucru, însă vă asigur că am pus suflet şi pricepere în tot ce am făcut. Am promovat mereu binele şi valorile de lângă mine. Am ajutat oamenii cu probleme sociale şi pe toţi care mi-au cerut sprijinul. Eu nu am ştiut să spun NU niciodată. Sigur că de multe ori anumite lucruri au depins de alţii, însă cele care au ţinut de persoana mea le-am realizat aşa cum am promis. Dacă nu am putut face bine, am avut onoarea să spun, ca să nu-i încurc. „EU” nu i-am purtat pe oameni pe drumuri şi nici „nu i-am îmbătat cu apa rece”, ca mulţi alţii. Eu am cerut pentru alţii, de mine a avut grijă Dumnezeu.

DRAGI PRIETENI mai sunt multe de continuat, aşa cum ştiţi, însă împreună cu dumneavoastră şi cu multă răbdare multe se vor împlini! Nu-i poţi mulţumi pe toţi, dar vă asigur ca voi promova lucrurile bune care trebuie continuate. Vreau să fiu în Consiliul Judeţean pentru a promova valorile de lângă noi şi a ajuta pe cei care lucrează în orfelinate, centre de copii, cămine de bătrâni şi spitale. Dacă am reuşit la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie de ce nu aş face la fel şi pentru centrele de asistenţă socială din întreg judeţul.

 Nu numai la noi, ci în întreaga ţară sunt probleme cu această categorie socială defavorizată, dar nu este normal ca aproape nimeni să nu ajute. Cei care au putere de decizie, NU au profesat în sistem şi NU le este la îndemână să ajute OAMENII cu nevoi speciale (bătrânii, copiii cu dizabilităţi sau orfani) şi nici pe angajaţii care le poartă de grijă, în fiecare zi. În calitate de primcurator şi deputat în Adunarea Eparhială a Maramureşului şi Sătmarului voi sprijini BISERICA, pentru că sunt un OM CU FRICĂ DE DUMNEZEU şi nu mă gândesc, ca mulţi alţii, care o fac pentru… ANUMITE INTERESE.

SĂ MERGEM SĂ VOTĂM DUMINICĂ, CUM NE SPUNE INIMA ŞI CUM NE LASĂ SUFLETUL. IMPORTANT  E:  SĂ FIM SĂNĂTOŞI ŞI BUNI, NĂDĂJDUIND CĂ TATĂL DIN CER NE VEDE ŞI NU NE LASĂ LA GREU.

Vasile Gherman, candidat PMP pentru Consiliul Judeţean

PMP – poziţia 7 pe buletinul de vot

Reader Feedback

2 Responses catre “Vasile Gherman (PMP): Nu-i poţi mulţumi pe toţi, dar multe se vor împlini”

  1. sovre vasile spune:

    conteaza pe votul meu!

  2. aalmasi Ludovic spune:

    Bafta..si succes vecine…suntem alaturi de tine….

Lăsaţi un răspuns