Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ovidiu Nemeş – fără funcţii

Fostul primar al municipiului Sighetu Marmaţiei şi copreședinte al PNL Maramureș, Ovidiu Nemeş, şi-a dat demisia din toate funcţiile politice, arată maramedia.ro. Acesta a motivat că organizaţia judeţeană trebuie coordonată de o persoană tânără, care să contribuie la reconsolidarea ei.

ovidiu-nemes-400x339În urmă cu câteva luni, Nemeş a decis să se retragă din administraţia publică locală şi să nu mai candideze la Primăria Sighetu Marmaţiei, după care, la începutul acestei săptămâni a anunţat că demisionează şi din funcţiile politice.

„Am luat decizia de a face un pas în spate în ceea ce priveşte viaţa politică. PNL Maramureş are nevoie acum de un preşedinte unic, tânăr, care să se evidenţieze prin prestaţia politică şi administrativă. Voi susţine mereu acest model, care să-i reprezinte pe liberalii maramureşeni şi implicit pe cetăţenii care au decis, în multe rânduri, să ne acorde încredere. Conducerea bicefală a acestui partid nu s-a dovedit a fi soluţia potrivită şi a împiedicat oarecum capacitatea lui de a performa. Am decis aşadar să renunţ la toate funcţiile politice din acest partid şi să susţin oameni tineri, dintr-o generaţie nouă, care îşi doresc să contribuie la reconsolidarea PNL”, a declarat Nemeş pentru maramedia.ro.

În noiembrie 2013, Ovidiu Nemeş a preluat conducerea PNL Maramureş, un an mai târziu devenind copreşedinte al acestei organizaţii politice, în urma fuziunii PNL cu PDL. Nemeş are pe rolul Tribunalului Maramureş două cauze, fiind trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

 

Lăsaţi un răspuns