Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Tineri din UNPR – în tabăra social-democraţilor

Fuziunea dintre UNPR şi PMP i-a determinat pe o parte dintre membrii celor două partide să se retragă din politică sau să se îndrepte spre alte organizaţii.

tsd-unprLa finalul săptămânii trecute o parte a tinerilor progresişti, alături de preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR Maramureş, Cosmin Sabou, au semnat adeziunile la Partidul Social Democrat (PSD).

„Ca preşedinte al TSD Maramureş nu pot să fiu decât bucuros că tineri din alte partide sau neimplicaţi politic doresc să vină alături de noi şi de PSD. Acest lucru înseamnă că suntem un exemplu pentru alte organizaţii de tineret si că PSD este un partid ce are încredere si promovează tinerii. Acest lucru s-a văzut extrem de bine la alegerile locale din 5 iunie 2016. Eu doresc să îi felicit şi să le spun bun venit tinerilor din UNPR şi sunt convins că împreună cu tinerii din TSD o să reuşim să ducem mai departe proiectele începute şi să demonstrăm că IMPREUNA – DA, PUTEM!”, a scris, Cosmin Butuza, presedinte TSD Maramures, pe Facebook.

 

Lăsaţi un răspuns