Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Liviu Pop: Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de senator

Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureş, vrea un nu mandat în Parlamentul României. Asta după ce, zilele trecute, Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a precizat că lista de candidaturi este deschisă pentru fiecare membru al PSD Maramureș, însă a recomandat să se înscrie doar cei care îndeplinesc anumite criterii.

„Cei care doresc să se înscrie în cursă trebuie să fie oameni apreciați în primul rând de comunitatea maramureșeană, cu probitate morală și profesională desăvârșită, oameni care respectă criteriile de integritate ale PSD, dar, mai ales oameni de bun simț”, a spus Zetea.

liviu-marian-pop-candidat-psdDe asemenea, Zetea a mai spus că parlamentarii actuali care își doresc reînnoirea mandatului în 2016–2020, pot să facă acest lucru abia după ce își fac o autocritică severă a activității din acest mandat și dacă ei consideră că au îndeplinit criteriile de exigență ale maramureșenilor. ”Celor care vor fi nou-veniți pe lista PSD, le transmit să își dorească această candidatură doar dacă dovedesc, argumentat, că pot depăși activitatea și realizările parlamentarilor în funcție”, a mai spus Zetea.

Liviu Marian Pop este primul parlamentar PSD de Maramureş care a făcut public faptul că doreşte un nou mandat. „Mi-am depus candidatura la sediul PSD Maramures, pentru un nou mandat de senator in Parlamentul Romaniei! Imi doresc sa fiu un vector in continuarea proiectelor PSD Maramures si in acelasi timp sa particip la intarirea echipei locale si cresterea calitatii in activitatea politica a judetului!”, a scris Pop pe o reţea de socializare.

Lăsaţi un răspuns